Večeras je u dvorani Gospino polje održan sastanak predsjednika RKHM Dubrovnik Ivice Granića i igrača dubrovačkog premijerligaša.

Sastanak je trajao dva sata, a predsjednik je nakon sastanka rekao za Dubrovačku televiziju kako će sutra obaviti sastanak s potpredsjednikom Ivom Dragićem te kako vjeruje kako će uvažiti stav igrača i njega osobno:

Razgovarali smo o svemu. Nismo se previše držali događaja od subote jer je to sad stvar policije. Igrači su iskazali stav, ne žele igrati dok Ivo Dragić obavlja funkcije u klubu. Svjesni su da nije lako, niti jednom klubu ne samo u RKHM Dubrovnik.. Dogovorili smo igranje i dalje Premijer lige, u subotu igramo protiv Zameta u Rijeci. Sutra obavljam razgovor s Ivom Dragićem, moj prijedlog je da se udalji – do Skupštine Kluba, ali ja vjerujem kako će moj prijedlog, da ne obavlja funkcije u klubu uvažavajući stav igrača i moj osobno, on to i prihvatiti. Njegov posao nije lagan, ali taj posao bi prenijeli na drugoga.. Jednostavno, Klub mora biti iznad svega – rekao je Ivica Granić, predsjednik RKHM Dubrovnik za Dubrovačku televiziju.

Detaljnije donosimo sutra u Dnevniku Dubrovačke televizije od 18 sati!