U sportskoj emisiji TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina, gostovali su naši sugrađani – navijači koji su bili u Kataru na svjetskom nogometnom prvenstvu. Jedni od malobrojnih bili su Ivica Fiorović i Ante Potrebica o čemu više možete pročitati klikom na LINK, a osim njih svoje su dojmove podijelili Željko Raguž i Mario Matić.

Teško kako ću za života ovo još jednom doživjeti. Nakon 4 godine, isti ponos, kao i nakon onog pogotka Mandžukića za finale, mala smo zemlja, treba biti realan, ali uspjeh protiv Brazila je nešto nevjerojatno, rekao je Raguž nakon što je bio na tribinama i uživo gledao utakmicu Hrvatska – Brazil.

– Nije se bilo lako odlučiti, iskreno, na vrijeme smo avion osigurali, iako ništa nije bilo sigurno posljednja dva tjedna, nismo imali ulaznice.. Uspjeli smo kad je HNS pustio posljednji kontigent ulaznica i tu smo onda tek prelomili da idemo i moram priznati nismo pogriješili! – riječi su Maria Matića koji je s još par prijatelja bio na sve tri utakmice grupne faze.

Posebno je bilo ispred hotela gdje su smješteni naši reprezentativci, a lijepu gestu izbornika pamtit će Mario Matić do kraja života.

Malo nas je bilo protiv Maroka, ‘pojeli’ su nas na tribinama, protiv Kanade smo htjeli dokazat kako smo tu – da naši reprezentativci osjete kako imaju veliku podršku. Došli smo sa velikom zastavom ispred njihovog hotela, razvili je, a nedugo poslije do nas se spustio izbornik Dalić i svakom od nas je dao ruku, a nas je bilo više od 100.

Ispričali su Matić i Raguž detalje dolaska u Katar, boravka, a između ostalog, jesu li vidjeli veliki broj ‘lažnih navijača’. Njihovo gostovanje možete pogledati klikom na LINK od 24. minute.

Cijela sportska emisija TIME OUT dostupna je u nastavku članka.