Utrka Stazom deva održava se povodom Dana branitelja Dubrovnika i blagdana sv. Nikole u subotu, 7. prosinca od magistrale, serpentinama do Tvrđave Imperijal, čime će se na simboličan način odati počast braniteljima Dubrovnika, ali i ljudima koji su tim opskrbnim putem donosili hranu i vodu do simbola obrane Dubrovnika – Tvrđave Imperijal. Naziv utrke je „Stazom Deva – Povratak trkača”.

 

Pripremili smo za vas malo korisnih informacija. Prije nego pročitate molimo da provjerite da li ste uplatili humanitarni prilog na račun kluba kako i piše u najavi događaja. Uplate se primaju do kraja radnog dana ovaj petak na račun Triatlon kluba Dubrovnik. Zahvaljujemo svima koji su već napravili humanitarni prilog. Prijave koje nemaju uplatu će se automatski izbrisati iz sistema početkom idućeg tjedna a lista (plaćenih) sudionika će biti objavljena dan prije utrke – stoji u objavi TK Dubrovnik gdje se još ističe sljedeće:

Program događanja:
10:00 – 10:30 Preuzimanje startnih brojeva u Libertasovom autobusu na autobusnoj stanici na magistrali
11:00 Start utrke (start je svakih 30 sekundi po jedna osoba rednim brojem)
11:30 – 13.00 marenda za trkače i proglašenje pobjednica/ka (ukupno 1.,2.,3. mjesto za Ž & M – nema dobnih skupina)

 

– Prilikom preuzimanja brojeva možete ostaviti torbu s vašim stvarima u autobusu, ne odgovaramo za torbe niti stvari u torbama. Torbe će biti prevezene tek oko 13:00 na Srđ.
– Na magistrali nema parking zone, preporuka je da parkirate svoje vozilo na uređenim parkiralištima Grada Dubrovnika
– Molimo pazite na vaše kretanje po magistrali, preporučujemo zagrijavanje trčanjem raditi prije magistrale (po Konalu, uzbrdo do magistrale – pazite na promet!!!)
– U cilju vas čeka medalja, majca i osvježenje, a oko 13:00 će se poslužiti hrana. Svo smeće molimo odlažite u vreće za smeće u cilju te u tvrđavi.

Sva pitanja molimo šaljite u FB inbox ili na info@dubrovnik-triathlon.com. Rezultati će biti dostupni nakon utrke na FB stranici Dubrovnik Triathlon D3.

Nakon što završite utrku – i dođete do zraka – molimo vas da oslobodite ciljnu zonu, ostavite svoj natjecateljski broj volonterima, uzmete medalju i majcu. Nakon utrke Orsan Catering će poslužiti natjecateljima grah s mesom i vegan opciju. Utrku možete pratiti s terase tvrđave koja je poviše muzeja. Eko WC kabine su ispred muzeja. Topli napitci se mogu kupiti unutar zgrade žičare, tamo su isto WC prostori.

Povratak u Dubrovnik opcije:
– stazom niz serpentine pješke
– 10kn jednosmjerna karta žičarom do donje stanice žičare Ploče iza Grada
– svojom organizacijom

Ponavljamo: Da bi sudjelovali na ovoj humanitarnoj utrci potrebno je uplatiti humanitarni prilog na račun TK Dubrovnik, do kraja ovog tjedna. Upute za plaćanje su u najavi događaja.

Sretno i vidimo se! – zaključuje se u objavi.