Malonogometaši Squarea večeras od 20 sati igraju drugu polufinalnu utakmicu prvenstva Hrvatske protiv Futsal Pule. Prolaz u finale 1. HMNL osigurat će momčad koja prva dođe do dvije pobjede, a trenutačno Futsal Pula vodi 1:0. Osim natjecateljskog naboja i uloga, jer će se u slučaju pobjede MNK Square igrati majstorica za ulazak u finale – dubrovački malonogometaši igraju utakmicu i za našu sugrađanku Doris Bender!

– Naša vjerna navijačica, hrabra sugrađanka, Doris Bender već 7 mjeseci boravi u Zagrebu na liječenju. Uvijek je bila sportašica, a onda je prije dvije godine došla na kapacitet pluća od samo 30 posto, a uz to ima još 15 dijagnoza. Doris je naša kraljica hrabrog srca kojoj treba naša pomoć, a uoči i tijekom utakmice na ulazu u dvoranu bit će postavljene kutije u koje će navijači moći darovati svoj novčani prilog, ističu iz MNK Square.

Hrabra 22- godišnja lavica Doris Bender obratila se svim navijačima Square porukom iz Zagreba.

– Ne mogu biti s vama na tribinama, ali ne sumnjam da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Navijam za vas. Ne sumnjam u vašu, ali i u moju pobjedu!

Ulaznice za spektakl Square – Futsal Pula bile su u pretprodaji, a preostali dio bit će u prodaji od 19 sati.

SVI ZA DORIS, SVI ZA SQUARE!