U sportskoj emisiji TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina, koju možete gledati večeras uživo od 20 sati u programu Dubrovačke televizije, donosimo rezime velike proslave KK Dubrovnik iz Kaštel Sućurca, gdje je pobjedom protiv KK Ribola Kaštela osigurao ulazak u Premijer ligu, a potom i iz Gospinog polja gdje se u subotu održala proslava.

Za TIME OUT govore, osim igrača i stručnog stožera, prvi put i roditelji igrača koji su jedni od najzaslužnijih za ovaj uspjeh kluba koji je ponovno među elitom nakon 10 godina. Rezime iz Kaštel Sućurca i Gospinog polja, a na zahtjev igrača, u programu će se emitirati bez cenzure. U studiju će gostovat kapetan momčadi Ivan Vodopija i Maro Lučić čija je momčad (kadeti) osvojila Kup regija!

Osim košarkaša, uspjeh su ostvarile i košarkašice Raguse U13 koje su doprvakinje Hrvatske. Tim povodom gostovat će trenerica Alma Majstorović i kapetanica Mara Koncul.

U vikendu za nama održana je i regata Saint Pietro Cavtatskih otoka, u organizaciji JK Cavtat i St. Pietro Restaurant & Lounge Bar Dubrovnik. Jedinstvenu regatu koja je dobila ocjenu odličan od svih natjecatelja i sudačkog odbora, a koja je na kraju završila sa zajedničkim druženjem na otočiću Supetru, u organizaciji sponzora St. Pietro Restaurant & Lounge Bar Dubrovnik ne propustite pogledati večeras od 20 sati u sportskoj emisiji TIME OUT!