Nakon što su prije nekoliko tjedana gostovali Ile Topuzović, predsjednik Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku Hrvatskog nogometnog saveza  te Marijan Kustić, izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza, Dubrovačka televizija napravila je još jedan korak naprijed i vjernim gledateljima sportske emisije TIME OUT večeras od 20 sati donosi ekskluzivan razgovor s Davorom Šukerom, predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza!

Je li predsjednik HNS-a zadovoljan ‘napretkom’ u dubrovačkom nogometu? Što se napravilo po pitanju napretka nakon fuziranja NK GOŠK 1919 i HNK Dubrovnik 1919.? Od kad je Mato Franković gradonačelnik Grada Dubrovnika je li ga konktaktirao po pitanju izgradnje stadiona i pomoći Saveza? Je li Hrvatski nogometni savez financijski pomogao za izgradnju nogometnog igrališta u Gospinom polju? ..Na ova i brojna ostala pitanja dobit ćemo odgovore, a uz nogomet tema je i ženska košarka!

U drugom dijelu sportske emisije TIME OUT gostovat će i predsjednik ŽKK Ragusa, Tomislav Tabak koji je ogorčen na prekid košarkaškog natjecanja koji će sukladno toj odluci, bez dlake na jeziku iznijeti svoje nezadovoljstvo!