U sportskoj emisiji TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina, gostovali su Mateo Beusan, sudački ekspert, popularno ‘Oko sokolovo’ te nogometaši Boris Raič, igrač NK GOŠK DU Veteran ’79 i Dado Kristić, vratar NK GOŠK DU 1919.

Hrvatske je izborila četvrtfinale SP-a nakon drame i jedanaesteraca protiv Japana. Junak pobjede bio je Dominik Livaković koji je obranio čak tri udarca igračima reprezetentacije Japana.

Drago nam je, opet smo na teži način uspjeli. I prije utakmice smo znali kako će biti teško, uz dosta smo sreće , ali i zahvalni suđenju što je ovako sve dobro završilo, rekao je Mateo Beusan, sudački ekspert.

S njim se složio Boris Raič koji je kratko i jasno rezimirao uspjeh:

Lijepo je biti Hrvat! Svaka čast momcima i stručnom stožeru, navijačima.. Danas smo pokazali da smo kraljevi drame, ponosni smo!

Vratar NK GOŠK DU 1919. Dado Kristić rekao je kako je ovo lijepi uspjeh te kako je sve na kraju odlično ispalo, a da je razlog više za proslaviti uspjeh pobjeda nakon jedanaesteraca.

Osim kolektivnog uspjeha, gosti su rezimirali i osvrnuli se na igru reprezentacije, pojedince, a sudački ekspert Mateo Beusan u detalj je objasnio VAR situaciju kod pogotka Japana, ali i općenito rad VAR sobe.

Cijelu sportsku emisiju TIME OUT možete pogledati u nastavku članka.