U sportskoj emisiji TIME OUT gostovao je vratar MNK Square Alen Turuk i igrač Antonio Konsuo. Nakon poraza u Splitu kod Universitasa 3:2 – crveno plavi su trenutačno peti u poretku 10 momčadi 1. HMNL.

To je futsal, u minutu smo dobili dva gola… Nakon toga smo pali i nismo bili fokusirani. Okrećemo se već sad Futsal Dinamu i Osijeku te priželjkujemo nove uspjehe, jasan je Alen Turuk o posljednjoj utakmici.

Na upit kako momčad sada izgleda, kada su, osim Gordana Duvančića, svi domaći igrači Turuk je jasno kazao:

Hans Matić se bazira na vratare, daje savjete Gordanu Duvančiću koji pripremi treninge. Mislim da će sve ići sve bolje i bolje. Svi sudjeluju jednako.. Trenutačno smo peti, s 15 bodova, ali cilj je da gledamo prema vrhu i idemo po utakmicu po utakmicu pa što bude, riječi su Alena Turuka.

Mladi Antonio Konsuo istaknuo je kako je sve ove sezone otvoreno: S jednom pobjedom možemo skočiti na treće mjesto, a opet s porazom možemo bit sedmi, osmi… Liga je izjednačena i stvarno je teško prognozirati. Težimo prema vrhu i dat ćemo sve da tako i bude! – zaključio je Konsuo.

Gostovanje Alena Turuka i Antonia Konsua možete pogledati klikom na LINK i na našoj facebook stranici od 40. minute OVDJE