U vikendu za nama Auto klub Dubrovnik racing osvojio je prvo mjesto ukupno na prvenstvu Hrvatske na kružnim stazama. Ove sezone, prvi u Hrvatskoj na krugu – treći na brdu, ističu – zadovoljni smo!

Upravo tim povodom njihovi su članovi, u sastavu Mirko Pendo, Đivo i Maro Franić, gostovali u sportskoj emisiji TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina.

Nemamo što reći, bazirali smo se na kružne utrke. Namjerno smo brdo zanemarili, u klubu je bio dogovor da se fokusiramo na ovo natjecanje. Razbili smo, baš smo razbili, imamo dosta prvaka i moramo reći kako smo ispunili cilj, rekao je Maro Franić, a Mirko Pendo na sve dodao:

–  Ovo je postala rutina. Zadnjih godina smo prvaci, to je to! 

Đivo Franić složio se s njima, a malo ga je dijelilo do pojedinačnog naslova prvaka u Diviziji 2. Najavio je kako će iduću sezonu pokušati napraviti taj skalin više koji mu je izmaknuo ove godine na zanimljiv način.

Na samom kraju emisije, minutaža je (trebala) pripasti Mirku Pendu, ‘dobrom duhu’ kluba koji je svoju (vozačku) karijeru završio upravo na Grobniku.

Međutim, u sred razgovora u studio su ušli nepozvani Maroje Batina, Žarko Knego i Nikša Stahor – također članovi dubrovačkog kluba koji su došli s peharima osvojenim na posljednjoj utrci. Posljednjih pet minuta emisije proteklo je u konfuziji, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom videu:

Cijelu emisiju možete pogledati u nastavku članka dok gostovanje članova Ak Dubrovnik racing slijedi od 35. minute.