Sinoć u sportskoj emisiji TIME OUT gostovao je Luko Hendić, tajnik Županijskog boćarskog saveza. Odlukom HBS-a 1. Hrvatska boćarska liga nastavlja se u vikendu pred nama, u subotu, 30. siječnja pa je ujedno to bio povod gostovanja Hendića u sportskoj emisiji na Dubrovačkoj televiziji.

Između ostalog Hendić razgovaralo se i o nastavku ostalih liga, a posebno o selekciji juniorske ekipe Dubrovačko – neretvanske županije koja će u prvom kolu nove sezone gostovati u Šibeniku.

Krenuli smo prije tri godine na nivou cijele Hrvatske. Mi smo sve tri godine bili prvaci Dalmacije i na završnicama osvajali medalje, prve i druge godine treći, a ove godine smo ostvarili drugo mjesto! 

Najveći ‘krivac’ za ove uspjehe su boćarski kampovi koji su se održali prošle godine u kolovozu na Donjem Brgatu. Međutim, osim ljetnih mjeseci u Županiji nema dovoljno mjesta za napredak. Nedostaje dvorana, a dovoljan je podatak za istaknuti kako prvoligaši, boćari Hajduka igraju u dvorani u Župi dubrovačkoj, a Komolac svoje ‘domaće’ utakmice igra na – Pelješcu!

Gostovanje Luka Hendića možete pogledati od 17. minute.