pobjednici turnira u sredini redom Viki Beusan, Mario Bajo i Ivica Antunović sa prvi slijeva Božo Đuka - predsjednik BK Sokol i zadnji slijeva Stjepan Stojić voditelj turnira Dubravka 2023.

Završen je i posljednji tradicionalni ljetni turnir parova u Dubravci, koji je ove godine okupio rekordni broj od 64 para. I do sada je rekord držala Dubravka i to još iz 1996. godine kada je na turniru nastupila 54 para.

Turnir su zasluženo osvojili Mario Bajo, Ivica Antunović i Viki Beusan. Oni su u finalu bili bolji od Ante Farčića i Alena Franića. Treće mjesto je na kraju pripalo Jaku Đurkoviću i Josipu Čupiću, a četvrti su bili Niko Stjepčević i Jovo Ševeljević. Posebnu nagradu je dobio najstariji učesnik turnira, velemajstor Miho Bokarica. Turnir su organizirali i vodili članovi boćarskog kluba Sokol, na čelu sa Pepijem Stojićem koji je sa svojom ekipom oduševio sve na turniru za izborom, kvalitetom i pripremom hrane. Najbolji parovi iz završnog dana turnira nagrađeni su peharima, medaljama i novčanim nagradama.

Rezultati završnog dana:
polufinala:
Jako Đurković , Josip Čupić – Mario Bajo, Ivicaa Antunović 4:13
Ante Farčić, Alen Franić – Niko Stjepčević, Jovo Ševeljević 13:5
finale:
Ante Farčić, Alen Franić – Mario Bajo, Ivica Antunović 4:8