Novo, treće uzastopno, slavlje za Auto klub Dubrovnik racing! Nakon što su sezonu otvorili uspjehom na prvoj utrci sezone 26. Nagradi Stubičkih Toplica, potom isti uspjeh ponovili na utrci u Skradinu, vozači Dubrovnik racinga niz nepobjedivosti nastavili su i na trećoj ovogodišnjoj utrci!

 

Prvog lipanjskog vikenda, u susjednoj Crnoj Gori, na poznatoj brdskoj stazi Kotor-Trojica dugačkoj 4.350 metara, održala se međunarodna automobilistička utrka “Kotor 2019.”, što se uz FIA CEZ Prvenstvo Srednjoeuropske zone, Šampionat Crne Gore te Kup Kotora, vozi i za Prvenstvo Republike Hrvatske i to u sve tri konkurencije – kategorijama I (turistički automobili) i II (sportski automobili), te povijesnih vozila. Organizatoru, Auto moto sportskom klubu “Kotor”, pristiglo je 99 prijava iz Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine te Kosova.

Dubrovnik racing u ukupnom poretku osvojio je prvo mjesto, drugo je pripalo vozačima Auto kluba Župa dubrovačka, a treće Auto klubu Ragusa racing. Nakon tri održane utrke Dubrovnik racing u prednosti je 15 bodova ispred Župe dubrovačke.

Četvrta utrka vozi se u Gorjancima (Slovenija) od 14. do 16. lipnja.

Detalje treće utrke donosimo u ponedjeljak, 03. lipnja u sportskoj emisiji TIME OUT u kojoj će gostovati Dubravko Čikor, predsjednik AK Dubrovnik racing i Noa Kodžaga, mladi vozač karting utrka.