Ususret novoj sezoni došlo je i do promjene za kormilom prve seniorske momčadi MNK Omble o čemu je Dubrovačka televizija prva pisala 17. kolovoza.

Naš dosadašnji trener Antonio Pjević, na vlastiti zahtjev, a i međusobni dogovor članova uprave, napušta poziciju glavnog trenera te će svoj rad u Ombli nastaviti radom s omladinskim pogonom i na taj način pridonijeti našoj ekipi i razvoju mladih talenata.
Poziciju glavnog trenera preuzima dosadašnji pomoćni trener Matej Gaće, koji je od samih početaka našeg kluba prisutan u klubu i ako itko pozna igračku kvalitetu naših igrača, to je zasigurno Matej. Antonio je na poziciji glavnog trenera proveo dvije godine, obje drugoligaške gdje je ostvario vrlo zadovoljavajuće rezultate. Naš se klub sve vrijeme ravnopravno nosio sa svim ekipama u svom rangu i uvijek predstavljao naš Grad i mjesto na najbolji mogući način! Princip rada, trenerske i ljudske kvalitete koje Antonio posjeduje
svakako će pomoći našim mlađim generacijama u razvitku njihove igre i samog razmišljanja prema futsalu. MNK Ombla nastavlja s pripremom za novu sezonu te se uskoro javljamo s još novih informacija! – piše u objavi MNK Ombla na facebook stranici.