Na današnji dan 22. ožujka 2021. napustio nas je Dubravko Čikor, velikan dubrovačkog i hrvatskog automobilizma, dubrovački branitelj, dragovoljac Domovinskog rata i časnik HV.

Za zasluge u sportu odlikovan je redom Danice Hrvatske s likom Franja Bučara, 2017. dobio je nagradu za životno djelo, a četiri godine poslije za svoja postignuća nagradu za životno djelo i od Dubrovačkog saveza športova.

Na svom facebook profilu objavu u sjećanje na Dubravka Čikora napisao je i Nikša Stahor, njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

DUBRAVKO ČIKOR u mom slučaju nekad davno idol iz kvarta ,poslije sportski vođa i Prijatelj. U ratu zapovjednik i nadređeni.

U automobilizmu kapitalac – gornji dom. Velikan i znalac a ,poslije uspješne karijere vozača sportski djelatnik. Uvijek glas razuma , struke , iskustva i mudrosti.

Kroz moj život karakterno i iskreno Dubravko je ostavio trag u beskraju.

DUBO naš klub uspješno brodi titule se nižu i klupske i pojedinačne ,a napokon je i Pendo posto prvak ,znam da te njegova titula posebno taknula .HAKS za kojeg si se uvijek borio od ratnih dana ide naprijed, brdsku stazu na Osojniku smo napravili i ove godine idemo po treči put u organizaciju, uzeli smo autobus ,imamo nove članove ali ništa nije isto ko prije.

Nećemo se lagat STARČE fališ nam .Fali nam onaj tvoj gard, nekad brutalnost na granici incidenta ali iskrenost i sve u brk, sve u cilju boljitka i uspjeha ,a ne linije manjeg otpora, kompromisa ili parole tako je to moralo bit. Počivaj u miru Prijatelju moj i budi nam i odozgo korektiv i uvijek na pomoći.

Povodom obilježavanja druge godišnjice smrti Dubravka Čikora, Dubrovačka televizija u subotu, 25. ožujka će od 20 sati emitirat film ”Heroj ulice” posvećen legendi dubrovačkog i hrvatskog automobilizma u kojem su nesebičan doprinos dali su poznanici, prijatelji te članovi obitelji i Auto kluba Dubrovnik racing.