Najveće gradsko naselje Mokošica uskoro dobiva uređene prostore boćališta i pomoćnih prostorija. Ono se upravo uređuje na prostoru ispred skloništa pored Udruge umirovljenika, a radovi će potrajati do kraja svibnja.

Predmet ovog projekta je uređenje i sanacija prostora oko postojećeg boćališta te sanacija krovišta vanjske kuhinje ispred boćališta, kao i uređenje unutarnjeg prostora skloništa, kojeg boćari koriste kao pomoćne prostorije.
Predviđeno je postavljanje podnih pločica u predulaz te glavnu prostoriju, gdje će se također riješiti ventilacija te obojati zidovi i strop, dok će se u predulazu napraviti i novi wc.

Na postojećem platou oko boćališta postojeća ulegnuća će se sanirati te ugraditi novi materijal i vratiti postojeći opločnici. Kako bi se jasno formirao prostor oko boćališta za sudionike i gledatelje izvodi se novi potporni zid u nastavku na postojeći.

Radovi su vrijedni oko 350.000 kuna s PDV-om, a po završetku će se dobiti uređen prostor boćališta s potrebnim popratnim prostorijama, kao još jedan društveni sadržaj u naselju Mokošica