U boćarskoj dvorani u Putnikovićima odigrana je završnica Kupa Hrvatske za 2021. godinu. Nastupili su pobjednici Kupa po županijama, svi osim pobjednika Kupa Šibensko-kninske županije BK Solaris 2015. koji se nije pojavio na natjecanju.

Kup Hrvatske osvojili su boćari BK Kastav iz primorsko-goranske županije. Oni su svo vrijeme turnira prikazali odličnu igru i zasluženo slavili. Protivnik u finalu Kupa BK Kastavu bili su boćari aktualnog prvaka Hrvatske Biston iz Basta koji su bili oslabljeni ne igranjem braće Pera i Marina Ćubele i Marina Miličevića koji su u to vrijeme nastupali za reprezentaciju Hrvatske na svjetskom prvenstvu u Italiji.

Boćari Torcide Osojnik pobjednici Kupa Dubrovačko-neretvanske županije imali su odličan nastup na završnici i na kraju su ostvarili 3. mjesto, a igrali su u sastavu: Božo Žmirak, Stanko Matković, Stijepo Njirić, Stijepo Memunić, Antun Lučić i Damir Milošević. Utakmice su bile jako neizvjesne i kvalitetne, a posebno je izvrsno bilo finale, gdje je odlučila zadnja boća da Kastav dobije Bistona 13:12.

Domaćini BK Putniković i BK Sveta Ana uz suradnju sa boćarskim Savezom Dubrovačko-neretvanske županije po oduševljenju svih sudionika završnice Kupa organizacijski i gostoprimstvom su ovaj sportski događaj napravili teško ponovljivim. Domaćinima i organizatorima pomoć i podršku pružila je Županija i PZ Putnikovići.

Rezultati:
Po grupama:
TORCIDA OSOJNIK – SVETI LUKA 13:0
KASTAV – TORCIDA OSOJNIK 13:1
SVETI LUKA – TORCIDA OSOJNIK 7:13
LJUBAČ – BISTON 1:13
SELCA BRAČANA – ANTE STARČEVIĆ 13:9
BISTON – SELCA BRAČANA 13:6
ANTE STARČEVIĆ – LJUBAČ 13:3
ANTE STARČEVIĆ – SELCA BRAČANA 13:0

polufinala:
BISTON – TORCIDA OSOJNIK 9:7
KASTAV – ANTE STARČEVIĆ 13:3

finale:
BISTON – KASTAV 12:13

POREDAK:
1. KASTAV (Primorsko-goranska županija)
2. BISTON (Splitsko-dalmatinska županija)
3. TORCIDA OSOJNIK (Dubrovačko-neretvanska županija)
4. ANTE STARČEVIĆ (Zagreb)
5. SVETI LUKA (Osječko-baranjska županija)
6. SELCA BRAČANA (Istarska županija)
7. LJUBAČ (Zadarska županija)