12. Županijsko prvenstvo u stolnom tenisu održat će u nedjelju, 31. listopada u Sportskoj dvorani u Gospinom polju – velika dvorana s početkom u 10 sati na 12 igračkih stolova.

Planiramo započeti natjecanje u 10 sati sa mlađim kategorijama (od najmlađih kadeta/kadetkinja pa do juniora/juniorki). Ovisno o broju prijavljenih natjecatelja planiramo da natjecanje u mlađim kategorijama završi u 13:30 sati – piše u obavijesti iz STK Libertas.

Za natjecateljsku kategoriju od seniora/seniorki pa sve do veterana 60+ planiramo da započne u 14 sati. Gledateljima neće biti dozvoljen ulaz u A dvoranu u Gospinom polju.

Molimo Vas da Vaše prijave za 12. Županijsko prvenstvo šaljete isključivo putem e-maila na adresu:

stk.lib@gmail.com zaključno do ČETVRTKA 28. LISTOPADA DO 20 SATI.

Pored IMENA I PREZIMENA , Vaša prijava za natjecanje na 12. Županijskom prvenstvu treba sadržavati i sljedeće podatke:

1. GODINU ROĐENJA
2. KATEGORIJU NATJECANJA
3. KONTAKT BROJ TELEFONA
4. NAZIV KLUBA

U privitku dostavljamo Vam na uvid PROPOZICIJE, a kojeg se trebaju striktno pridržavati i primjenjivati svi sudionici natjecanja.  Posebno ističemo da svi sudionici natjecanja trebaju:

ODRZAVATI SOCIJALNU DISTANCU U ZATVORENOM PROSTORU MIN. 2 M

OBAVEZNO NOŠENJE ZAŠTITNIH MASKI U ZATVORENOM PROSTORU (OSIM KADA SE IGRA ZA STOLOM). Molimo trenere/voditelje da upoznate sve sudionike natjecanja sa COVID -19 protokoIom za 12. ŽUPANIJSKO PRVENSTVO U STOLNOM TENISU.