U ponedjeljak 18. siječnja započeo je prijelazni rok u Hrvatskoj. Za prvoligaše i drugoligaše traje još tjedan dana, odnosno do 15. veljače, dok trećeligaši i sve niže lige mogu registrirati igrače do 1. ožujka. Niželigaši su već tjedan dana u trenažnom procesu, uoči početka odigravanja pripremnih utakmica očekuje se pojačana aktivnost na dalmatinskom nogometnom mercatu, piše na stranici Dalmatinski nogomet.

Prema objavi na stranici NK GOŠK Dubrovnik 1919. Marko Farić novo je pojačanje dubrovačkog trećeligaša. Iskusni lijevi bočni ima 30 godina, a posljednji klub bio mu je RNK Split. Prije toga nastupao je još za Željezničar, Mosor, Omiš, Šibenik, Solin, Imotski i Uskok.

Novi igrač na Lapadu je i Toni Taraš (23) koji dolazi učvrstiti obranu nakon odlaska Torbarine. Taraš je u posljednjih nekoliko sezona upisao 61 drugoligaški nastup za Solin, od toga 13 u prvom dijelu tekuće sezone. Nogometaši GOŠK-a užurbano se pripremaju za susret osmine finala Kupa protiv Slaven Belupa koji je na rasporedu za dva tjedna, zaključuje se na stranici Dalmatinski nogomet.