U sportskoj emisiji TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina, gostovali su predstavnici i Judo kluba Mokošica, profesor tjelesnog i trener Ivan Prce i Nea Mesulić.

Prije nekoliko dana ostvarili su povijesni rezultat, ekipni su prvaci Hrvatske u mješovitom team-u; djevojčice zasebno druge, a momci četvrti s istim brojem kao i trećeplasirana momčad dok su u mješovitom natjecanju bili prvi – ostavili su škole iz Zagreba i Samobora da im ‘gledaju u leđa’.

Ovo je prvi put da smo prvi, povijesni rezultat, velika stvar, za našu školu i klub. Ovo je bio prvi put kako se održalo ekipno natjecanje, ponosni smo! – rekao je trener Ivan Prce koji nije krio oduševljenje ostvarenim.

Uspjeh je posvetio velikanu dubrovačkog i hrvatskog juda, profesoru Željku Đapiću.

Za veliki uspjeh, između ostalih judašica i judaša, zaslužna je i Nea Mesulić.

Na županijskom smo ostvarili prvo mjesto, bez poraza, nadali smo se i u Vinkovcima prvom mjestu, ženska ekipa je na kraju bila druga, a muškarci ukupno četvrti. Nadamo se iduće godine kako će naša ženska ekipa doći do prvog mjesta, to jako želim ja, ali i ostale cure u klubu. 

Gostovanje predstavnika OŠ i Judo kluba Mokošica pogledajte do 16.30 minute, a cijelu sportsku emisiju možete pogledati u nastavku članka.