Protekli vikend bio je aktivan i uspješan za seniore Atletskog Kluba Dubrovnik. Maja Urban postala je prvakinja Hrvatske na održanom državnom prvenstvu u srednje dugom triatlonu, dok je naša atletičarka Maja Marukić zauzela odlično 4.mjesto.

 

Na BeActive utrci u Zagrebu, nastupilo je 5 seniora i ostvarilo 5 postolja. Žene: 5 KM 1.mjesto Tea Faber, 2.mjesto Helena Gleđa, 3.mjesto Maja Perišić. Muškarci: 5 KM- Danijel Peček drugo mjesto dok je u utrci na 10 KM – Ante Živković osvojio 2. mjesto

Na 25.Međunarodnom polumaratonu Varaždin, nastupili su seniori Ante Živković, Danijel Peček. Žene su ostvarile ekipno 2.mjesto, u sastavu: Tea Faber, Helena Gleđa i Marta Grubić.

Tea Faber zauzela je 3.mjesto u kategoriji žena. Helena Gleđa je u Varaždinu ostvarila svoj rezultat sezone, u vremenu 1:34:33.

Naša perspektivna mlada atletičarka Valentinu Šćur je trčala proteklog vikenda Pula maraton i sa osobnim rezultatom 3:18:10 zauzela 3.mjesto u kategoriji žena, stoji u objavi Atletskog kluba Dubrovnik.