U Dnevniku Dubrovačke televizije gostovao je Maro Dabelić, kapetan RKHM Dubrovnik te bivši igrači dubrovačkog premijerligaša Teo Putica i Leo Brnin.

Dabelić je kazao, obzirom jer je kapetan kluba i u ime svih igrača, kako neće trenirati sve dok ne smjene potpredsjednika Iva Dragića.

Definitivno želimo ostavku Iva Dragića. Nakon onog čina i svega iza utakmice mi ne možemo više funkcionirati, ne želimo trenirati u ovakvim uvjetima. Očekujemo smjenu i da se nešto promijeni, želimo zdravu sredinu i da sve ide kako treba – riječi su kapetana Dabelića. 

Leo Brnin je u klubu više od 10 godina, a ostavio se rukometa nakon prvog kola ove sezone.

Prije svega bih dao podršku bivšim suigračima za ovo što se dogodilo. Ovo je rezultat nepoštivanja Uprave i neodgovornog ponašanja prema njima i mislim da je vrijeme za konkretne promjene. Ukoliko dođe do promjena, voljan sam se i vratit ako me Uprava pozove – riječi su Brnina. 

Uz Brnina dubrovački rukometni klub nedavno je napustio i Teo Putica koji je također nosio dres više od deset godina.

Prošlo je više od godine dana kako klub ne ispunja obveze prema igračima i nije bilo dogovora. Nikad ovdje nije bilo, što se tiče domaćih igrača, nije bilo odlazaka zbog finanacija. Jednostavno odnos Uprave prema domaćim igračima je loš i očekujem pozitivan rasplet, kazao je Putica koji je čak voljan vratit se u RKHM Dubrovnik.