U sportskoj emisiji TIME OUT gostovali su bivši i sadašnji igrači RKHM Dubrovnik, Teo Putica te kapetan Maro Dabelić i igrač Marino Knez. Skupština danas nije održana, a ukoliko RKHM Dubrovnik ne odigra utakmicu protiv Spačve, za ovaj vikend,  ispast će u 1.B ligu.

Mi smo u kontaktu s gradonačelnikom i Grad Dubrovnik je prepoznao ovu situaciju. Svjesni smo svega, pokušat ćemo s predsjednikom dogovoriti sve. Jednostavno je, Iva Dragića treba maknuti iz kluba. Sve je na Ivici Graniću i Gradu, neka sad odrade posao do kraja. Ako treba, neka Dragić dovede 12 novih igrača, mi ćemo se povući…, jasan je kapetan RKHM Dubrovnik Maro Dabelić.

Marino Knez je javno kazao kako Uprava i trener manipuliraju s mlađim igračima.

Zovu ih na telefone i prijete im kako više neće igrati u svojim uzrasnim kategorijama ako ne nastave trenirati – njima prijete, 5-6 momaka mlađih nam se priključilo, zvali su nas roditelji i ovo nam sve rekli, jasan je Knez.

Gostovao je i Teo Putica, bivši igrač RKHM Dubrovnik koji je iznio svoje razloge odlaska iz kluba nakon više od deset godina.

Ja ovu sezonu nisam ni počeo s treninzima, dugovanja i odnosi prema igračima su presudili. Gospar Ivo je rekao da se njega uvijek proziva i slično.., a ja ne znam koga drugog bi trebali prozivati kad je sam rekao da je sam u Klubu. U RKHM Dubrovnik sam deset godina, predsjednika Ivicu Granića nikad nisam vidio uživo niti slova razmijenio s njim. Druga osoba u klubu, osim Iva Dragića, ne postoji…, kazao je Putica.

Gostovanje Dabelića, Kneza i Putice pogledajte u priloženom videu do 30. minute ili klikom na LINK