Tema večerašnje sportske emisije TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina, bila je – košarka. Uspjeh KK Dubrovnik u Ligi za prvaka Prve lige, rezime dosadašnjeg tijeka natjecanja, ali i ono glavno što očekuje dubrovačke košarkaše u tjednima pred nama.

Tom prilikom u studiju su gostovali trener Ivan Perinčić i Jakov Vujičić. Njihov osvrt i gostovanje možete pogledati klikom na LINK    do 11. minute.

Osim seniorske momčadi tema je bila i Školska košarkaška liga.

U vikendu za nama odigrano je treće kolo, a u studiju su gostovali predstavnici  OŠ Lapad (Luko Bijelić, Toni Puh i Lukša Kljunak), a njihov osvrt na dosadašnji dio natjecanja dostupan je od 12. do 23. minute OVDJE

Trener Maro Lučić, Stjepan Miloslavić i Vlaho Fjorović gostovali su ispred OŠ Župa dubrovačka, a kako su se snašli u studiju i o čemu su pričali pogledajte OVDJE   od 23. do 31. minute.

Najmlađi trener Školske košarkaške lige i najmlađa sekcija koja je počela s radom je košarkaška sekcija OŠ Gruda. Započeli su s radom prije tri mjeseca, a više o počecima, košarci u Konavlima i općenito o ligi koju igraju u studiju su tom prilikom gostovali Luka Šapro (trener), Petar Deranja i Ivan Miličić. Njihovo gostovanje dostupno je od 37. minute.

Cijela emisija dostupna je u nastavku članka, a snimku možete pogledati u utorak, 5. travnja od 17 sati u programu Sportske televizije!