U sportskoj emisiji TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina, gostovali su predstavnici Atletskog kluba Dubrovnik, a sve povodom Otvorenog prvenstva Dubrovnika u kraljici sportova na kojem je nastupilo više od 400 natjecatelja.

Tim povodom u studiju su gostovali Ana Perović, predsjednica kluba i Vedad Đugum, trener.

Mišljenja sam da smo opravdali naše postojanje i našu svrhu. Bio je točno 451 natjecatelj iz 18 klubova i smatram kako smo odradili jedno lijepo atletsko druženje. Pohvale smo dobili i od predsjednika atletskog saveza, rekla je predsjednica kluba Perović, a trener Đugum nastavio:

Nastupilo je 18 klubova iz tri države, zadovoljni smo, svi su bili spremni, odradili su na visokom nivou. Dvije godine smo imali loše vrijeme, dvije odlično, tako je bilo ove, sve je bilo idealno, kazao je Đugum. 

U emisiji je puštena i izjava predsjednika atletskog saveza Ivana Veštića koji je rekao kako Dubrovnik ima 100 metara tartan staze te da nisu velika ulaganja za još 300 metara. Rekao je kako se ne radi o velikom novcu jer, kako kaže, ovo je jedini objekt koji ima tartan pa šljaku. Dodao je kako se više isplati uložiti u ostatak tartan staze nego godišnje ulaganje i dovoz šljake.

Sve je komentirala i predsjednica kluba koja je i dodala jedinu želju koju Atletski klub Dubrovnik trenutačno ima.

Cijelu sportsku emisiju TIME OUT pogledajte u priloženom videu ispod.