Generacija mladića, nogometaša rođenih 2012. godine, ruše sve pred sobom. Generacija je to igrača Škole nogometa DU Talent koji su u vikendu za nama ostavili velike hrvatske klubove iza sebe, Dinamo i Osijek te mnogobrojne iz ostatka Hrvatske i BiH na Međunarodnom turniru u Međugorju!

Osim ovog turnira u proteklom razdoblju ostvarili su zapažene rezultate u Hrvatskoj, na jakim i prepoznatljivim turnirima, ali i u županijskoj nogometnoj ligi.

Povodom velikog uspjeha u Međugorju kojeg su ostvarili u sastavu: Ivano Kulaš, Lovro Njavro, Marko Baletić, Adrian Milin, Maroje Puzović, Bruno Šimunović, Davor Šundrica, Jakov Bjeloš, Marino Maslać, Dominik Vukajlović, Luka Sorić i Mark Labaš, u sportskoj emisiji TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina, gostovali su Bruno Šimunović, koji je proglašen najboljim igračem i Maroje Puzović uz voditelja Škole nogometa DU Talent Hrvoja Šimunovića.

Njihovo gostovanje pogledajte u priloženom videu od 33. minute, a cijelu sportsku emisiju TIME OUT u utorak, 15. ožujka od 17 sati u programu Sportske televizije!