Na adresu sportske redakcije Dubrovačke televizije stigao je video koji je snimljen sinoć na bazenu u Gružu uoči treninga malih vaterpolista Cavtata, koji su prije nekoliko dana osvojili Kup Hrvatske, a ujedno se mogu pohvaliti kako su i aktualni prvaci Hrvatske u kategoriji ‘Nade’.

U više navrata iz kluba su posebno isticali kako je za ove rezultate mladih kategorija najviše zaslužna trenerica plivanja, Matiana Staničić, koja je prema riječima Pava Pulića, trenera, temelj svih uspjeha Vaterpolskog kluba Cavtat.

Igrači, predvođeni vratarom Lukom Vezilićem, koji je ujedno proglašen najbolji vratar prvenstva i Kupa Hrvatske, sinoć su trenericu Matianu iznenadili i poklonili joj zlatnu medalju koju su osvojili u Rijeci.

Samozatajna trenerica nije krila emocije, a kako je to izgledalo, uz veliki pljesak mališana, pogledajte u priloženom videu.

Ovaj video iskreno prikazuje koliko svi mi u klubu volimo i nadasve cijenimo trenericu Matianu i njezin doprinos svakom našem uspjehu, rekao je Pavo Pulić, trener kategorije ‘nade’ VK Cavtat.