U sportskoj emisiji TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina, gostovao je Maro Barović, predsjednik Auto kluba Župa dubrovačka, a sve povodom osvojenog prvog mjesta na prvenstvu Hrvatske na brdskim stazama!

Osim što su klupski osvojili prvo mjesto, Barović je istaknuo kako su dva vozača ostvarila prvo mjesto u grupi; Nihad Seferagić je najbolji u grupi 2, a Matija Jurišić u grupi 3.

Dubrovačko brdo je uvijek bilo najzahtjevnije. Svi se žele dokazati, pogotovo domaći vozači, prvenstvo je više-manje bilo riješeno.. Nama je realno jedno drugo mjesto donosilo naslov, kroz sezonu je nastupalo 11 vozača, neki su vozili jednu, dvije, tri utrke.. Najviše su pridonijeli Seferagić, Dolić, Kmetović i Jurišić, rekao je u uvodu Barović te nešto kasnije, na pitanje: ”Što za vas znači ovaj naslov?”, jasno odgovorio kako je ovo veliki uspjeh za ovako mali klub iz male sredine.

Detaljnije pogledajte u priloženom videu.

Gostovanje predstavnika Auto kluba Župa dubrovačka možete pogledati od 32. minute kao i cijelu emisiju u kojoj su još gostovali predstavnici Atletskog kluba Dubrovnik i Auto kluba Dubrovnik racing: