STK Libertas je na pragu do željene titule, a kako ističe igrač ovog kluba Miho Simović, dobro su uigrana ekipa koja vrijedno radi prema zadanom cilju. Filip Čipin koji je došao kao pojačanje, se uklopio i prije nego je došao, a iako je pandemija uvelike utjecala na ovaj sport, vrlo brzo su se vratili u formu i spremni su za nadolazeće zahtjevne mečeve protiv Donata i Zagreba.

Nije to normalna atmosfera za stolni tenis. Toga nema skoro nigdje u Europi, a mnogi kažu kako je na našim mečevima nogometna atmosfera u dvorani. Naši navijači su nam stvarno motiv više i jako nam je neobično bez njih. Ta ljubav je rasla s vremenom, a klub se u zadnji par godina dosta dignuo i medijski. Osvojili smo i naslov prvaka ali već i prije toga su navijači počeli navijati onako kako nije tipično za stolni tenis. Fale nam svakako i kad su oni tu možemo odigrati još bolje. – pojasnio je Simović vezu između STK Libertas i njihovih navijača.

Osvrnuo se i na važnost poboljšanja sportske infrastrukture u Dubrovniku kao i na popularnost stolnog tenisa općenito, a sport je to koji bi preporučio svakome. Najavio je i skorašnji odlazak u Rumunjsku na Europa Cup natjecanje.

Cijeli razgovor s igračem STK Libertas Mihom Simovićem pogledajte u videu od 28. minute.