U sportskoj emisiji TIME OUT urednika i voditelja Davor Lopina gostovao je Antun Račić koji je u Poljskoj, 19. prosinca, obranio titulu prvaka bantam kategorije poljske organizacije KSW. U borbi za obranu titule svladao je jednoglasnom sudačkom odlukom Brazilca Bruna Santosa.

– Jedini sam ja iz mog tima stalno govorio kako će borba bit teška. Svi su vjerovali u mene i mnogi su smatrali kako ću borbu završiti prije kraja. Trener Bruna Santosa mi je rekao kako je Brazilac odradio borbu svog života. Iznenadila me njegova fizička snaga i način na koji mi je odgovorio na stil borbe. Osjetio sam krajem druge runde kako trebam pojačati pritisak, kako nema povratka, i bio sam u pravu. U trećoj i svim ostalim rundama sam bio fizički jači i to je presudilo, rekao je Antun Račić, a na upit što je njegov cilj nakon karijere jasno je odgovorio:

Osjećam kako napredujem kao borac jer još uvijek imam taj žar u sebi. Znam da će kad tad ovo sve stati, ali ne želim se ostaviti ovoga dok je god moje tijelo sposobno za ovo što radim. Kad sve ovo uistinu stane, okrenut ću se trenerskom poslu jer želim sve znanje prenijeti na nekoga tko je stvarno željan radit nešto profesionalno.

Račić je pod ugovorom s KSW-om još tri borbe. Uoči potpisivanja novog ugovora dobio je poziv iz UFC-a.

Dobio sam poziv iz UFC-a kao zamjena za event u Abu Dhabiju. Ovdje sam prvak, stvorio sam vladavinu u ovoj kategoriji. Nisam htio ostat neprofesionalan prema KSW-u jer me cijene kao prvaka i tad sam bio na vagi otići u UFC ili ostat u KSW-u. Ostajem još u KSW-u, imam još odradit tri borbe. Razmišljam naravno o zaradi i budućnosti, ali trenutno uživam u KSW-u i jednostavno sam presretan statusom u poljskoj organizaciji. 

Cijelu emisiju možete pogledati u priloženom videu.