U sportskoj emisiji TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina gostovala je Kristina Prkačin, igračica Hrvatske rukometne reprezentacije koja je prije točno 8 dana osvojila brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Danskoj. ”Kraljice šoka” stigle su do povijesnog uspjeha pobjedom protiv Danske rezultatom 25-19.

Zadatak nam je bio pokušati ostvariti jednu pobjedu. Kad smo stigli u hotel imali smo već karticu s datumom povratnog leta (9. prosinca). Zapravo nam je to bio dodatni motiv jer su nas doslovno svi otpisali, kazala je Prkačin te nastavila:

Emocije mi i večeras rade. Trnci prolaze kao da su sad posljednje sekunde utakmice za treće mjesto. Prekrasno je bilo na dočeku u Zagrebu, Mokošici, zahvaljujem se svima. Nisam očekivala kako će se cijela Hrvatska aktivirati radi ženskog rukometa, trebamo uživati u ovome te ovaj sport probati održati na ovako visokom nivou. 

Kristini je ovo treći nastup na velikim natjecanjima za Hrvatsku.  Nastupila je jedan put za juniorsku te dva puta za seniorsku reprezentaciju. Na upit što je zapravo presudilo za ovaj povijesni rezultat Prkačin je jasno odgovorila:

Srce, ponos, hladna glava i najviše naše zajedništvo! 

Cijelu emisiju možete pogledati u priloženom videu.