Osim Mara Kapovića, predsjednika Dubrovačkog saveza športova, u sportskoj emisiji TIME OUT urednika i voditelja Davora Lopina gostovao je Ivo Dragić, potpredsjednik RKHM Dubrovnik.

Klub je, preko potpredsjednika u više navrata, isključivo preko Dubrovačke televizije, slao javni apel kako je financijski slomljen te kako za putovanja skupljaju kunu po kunu. Potpredsjednik kluba na upit koliko je ljudi u Upravi kluba prvotno nije dao jasan odgovor:

Ima ljudi, njih tri, četiri koja – svi su odustali! Nisam htio da predsjednik nikad bude političar, a u ovoj godini sam prvi put ponudio političarima to mjesto! Trojicu, neću o imenima, a svi su izišli! Vjerujem kako će uskoro bit skupština.. 

Na upit kako nitko od bivših, starijih, igrača nije ostao u klubu i Upravi Dragić nije definirao odgovor: – Jesu, pomažu na svoj način, unutra su, ali što i kako kad ni sami sebi ne mogu pomoći?! 

Tko je zapravo najviše najodgovorniji za ovakvo financijsko stanje kluba, Dragić je javno priznao:

Ja sam najodgovorniji! Predsjednik je u Zagrebu većinom, prenio je ovlasti na mene, mučimo se, idem okolo i skupljam novac! Tražimo rješenja… 

Na ponovni upit tko je uz njega i predsjednika Ivicu Granića u Klubu nije dao isti odgovor kao nakon prvog pitanja!

Pobjegli su svi! Sami smo nas dvoje, mi smo odgovorni prema tome! 

Dragić je kazao kako su domaći igrači otišli zbog nezadovoljstva te kako oni misle da igrači koji dođu sa strane da se u Dubrovniku obogate! Domaći igrači su odustali jer su rekli kako neće igrati besplatno. Najskuplji igrač u RKHM Dubrovnik bio je plaćen 10 tisuća kuna i to pola sezone, kazao je Dragić, a na upit je li se moglo tih 10 tisuća kuna prenijeti po 1000 kuna za svakog domaćeg igrača potpredsjednik je kazao:

To je podcjenivački! Ja sam njima rekao da će dobit svoje honorare. Ovo je mali grad, ja ne bih mogao šetati gradom i pričat o nečemu i gledat ljude u oči i lagat…

Na upit kako klub ide na gostovanja Dragić je kazao kako koriste dva kombija, a na upit čiji su to kombiji jasno je, prvotno, kazao:

Idemo s dva kombija, idemo na dan utakmice, spavamo imamo puni pansion i vratimo se. 

Jesu li klupski kombiji – Dragić je prvo rekao kako su to ‘uglavnom donirani’. Na upit voditelja jesu li donirani preko natječaja Hrvatskog olimpijskog odbora Dragić je kazao kako je to istina.  Na upit je klub plaća najam kombija potpredsjednik je prvotno kazao kako ne plaća, a na drugi upit promijenio je mišljenje:

Plaća nekad – kad je bilo novca. U jednom tjednu mi imamo po četiri utakmice pa zamislite koliko to treba kombija za voziti!..

Na upit kako onda nije istina da klub sad plaća najam kombija Dragić je promijenio mišljenje.

Plaćamo onome kome trebamo platit. 

Je li klub dobio dva puta po dva nova kombija Dragić je kazao kako nije to točno, ali kako je dobio 2006. i negdje 2012. polovne kombije. Na upit što je sad s tim polovnim kombijima i zašto klub plaća najam, Dragić je promijenio mišljenje i kazao:

Tko je rekao da plaćamo?! 

Cijeli razgovor pogledajte od 17. minute emisije.