Osim Mara Kapovića i Iva Dragića u sportskoj emisiji TIME OUT gostovao je i Pero Vićan, predsjednik NK GOŠK Dubrovnik 1919.

Dubrovački nogometni klub dobit će 663 tisuće i 200 kuna. Predsjednik NK GOŠK Dubrovnik 1919. kazao je kako iznos koliko god športski kolektiv dobije mnogo, ali nikad nije dovoljno.

Poteze koje je Grad donio mislim da su razumni obzirom na ovo teško razdoblje, međutim ono što je Dubrovački savez športova učinio je da smo mi ogorčeni! Tamo se koncetrirala jedna grupa ljudi koji misle da je DSŠ njihov! Treba mijenjat sastav DSŠ od administracije do njegovog vodstva! – riječi su Pera Vićana koji je još istaknuo:

–  Trebalo bi da se stvari koliko je moguće postanu poštene u raspodjeli koliko je to moguće!

Na upit ako uđe Porezna uprava u NK GOŠK Dubrovnik 1919. je li ga strah toga predsjednik kluba jasno je kazao:

Ne! Ne! Ne! Mi to zazivamo, ali jednako kod svih! U nas su smiješno mali novci.

Predsjednik NK GOŠK Dubrovnik 1919. jasno je kazao kako je Strategija razvoja sporta i sportske infrastrukture u Gradu Dubrovniku 2018.‐2028. – promašena stvar i bačeni novci!

Glupost! Valjda su mislili kako će s debelom knjigom nekoga impresionirati?! Što se tu realiziralo?! Zadnji objekt je djelomično natkrivanje bazena i sportska dvorana Gospino polje! 

Na upit je li nogometnom stadionu u Dubrovniku mjesto u Lapadu ili Gospinom polju, Vićan je jasno kazao kako je jedino mjesto – Lapad!

U Gospinom polju što su napravili je promašaj! To apsolutno neće dugo, ona je korisna za dječicu, a ta trava bi se trebala mijenjati svako tri godine! Zelena trava, zemljana, je nezamjenjiva!

Što je dobro napravljeno nakon fuziranja NK GOŠK i HNK Dubrovnik 1919. i odgovore na ostala pitanja pogledajte u priloženom videu od 33. minute.