U sportskoj emisiji TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina, osim uspjeha Tenis klub Ragusa u 2022. godini i pregleda financija DSŠ 2022. godine i projekcija za ovu godinu, tema je bio i judo tj. Judo klub Dubrovnik 1966. u čije su ime gostovali Mateo Semiz, trener i Klara Mitrović, predsjednica kluba.

Osim pregleda uspjeha članova kluba, Semiz je u emisiji potvrdio kako je od ove godine glavni trener muške juniorske, mlađe seniorske i seniorske judo reprezentacije Hrvatske!

Dobio je tako krajem 2022. godine nagradu za svoj stručan rad, zalaganje i veliki doprinos dubrovačkom, a posebno hrvatskom judu – nagrađen je za ‘skalin’ više u Hrvatskom judo savezu odnosno reprezentaciji Hrvatske!

Inače, Semiz je od 2015. trener seniorske, mlađe seniorske, juniorske muške i ženske reprezentacije Hrvatske. Do tada je zabilježeno niz uspjeha, a kako nam ističe, u toj funkciji najviše će pamtit osvojeno zlato na mlađe seniorskom prvenstvu Europe Petrunjele Pavić, inače članice Judo kluba Dubrovnik 1966.

Cijelu sportsku emisiju TIME OUT možete pogledati u nastavku članka.