Penjački centar Pauk Dubrovnik objavio je na društvenoj mreži informaciju o zatvaranju svoje dvorane, a njihov dopis objavljujemo u cijelosti:

 

”Zgrada u kojoj je dvorana je nedavno prodana drugom vlasniku pa svi moramo iz nje iselit u kratkom roku.

Bilo je stvarno lijepo dok je trajalo; i penjanje, i stvaranje prijateljstava, napredovanje i glupi smjerovi, beskonačne ozljede lijevog teniskog lakta, pa i onaj film gdje svi umiru na nekoj planini koji se vrtio cijelo vrijeme…

Šteta da takve dvorane više neće biti; oduvijek mana Dubrovnika da su opcije ograničene, a grad uglavnom nije briga. Možda se opet nađe neka poduzetna ekipa i sami nešto naprave, tko zna?

Hvala Goran Daldon, bez kojeg niti bi se imao prostor, niti bi se imali tako dobri uvjeti, i bez kojeg se nebi ništa bilo ni napravilo. Hvala Sandi Pacl, koji je izvario cijelu konstrukciju i koji je sto puta uletio kad je nešto trebalo radit. Hvala Marko Oliverić, koji je dva mjeseca skoro svako popodne potrošio na izradu dvorane.

Hvala svima koji su otvarali i držali smjenu iako je vjerojatno bilo totalna gnjavaža. Eto. A na pitanje “Što sad?” odgovor ćete morati potražiti drugdje”