U sportskoj emisiji TIME OUT gostovao je i Luka Ivanković, član Judo kluba  Dubrovnik, koji je u vikendu za nama postao mlađe kadetski prvak Hrvatske u judu!

Među 16 natjecatelja popeo se na najveću stepenicu pobjedničkog postolja, u četiri borbe imao je četiri pobjede, sve ipponom.

–  Zlatnu medalju sam htio posvetiti mom bivšem treneru Željku Đapiću koji me je u posljednje vrijeme trenirao. Uspio sam u tome, zlato je tu, prvak sam, hvala mu! – riječi su Ivankovića koji je na najljepši mogući način zaključio ovo PH.

U studiu je uz Ivankovića bio i jedan od njegovih trenera, profesior tjelesnog i trener Judo kluba Mokošica, Ivan Prce:

Luku sam pratio kroz osnovnu školu, narastao je.. ja sam mu sad sparing partner, kazao je kroz smijeh Prce te nastavio: – Željko i Jakša Đapić su ga trenirali, a sad to nastavlja Jakša, Luka je zaista izvrstan talent. 

Prije godinu dana Luka Ivanković osvojio je i 5. mjesto u kadetskom uzrastu, tad je išao na natjecanje sa Željkom Đapićem.

Natjecanju se nisam nadao, ipak je to stepenica više, starije nego u kojem sam ja. Tad sam baš krenuo ozbiljnije trenirati, otišli smo da vidimo na čemu smo.., prvu sam borbu izgubio, imao sam još pobjedu i poraz, ali bilo je sasvim u redu, rekao je Ivanković.

Još je jednom istaknuo kako je medalju posvetio Željku Đapiću koji je ”glavni krivac” za njegov uspjeh.

Za mene je trener Željko Đapić bio velika osoba. Njega sam volio jer je trenirao mnoge sportaše, uspješne judaše.. Njegovo mišljenje mi je uvelike značilo, bio je jedan trenutak kad mi je rekao kako moram uzet medalju, biti prvak. Htio sam ispuniti njegovu želju, da bude sretan i evo uspio sam! 

Puštena je potom izjava Željka Đapića, koji je upravo u sportskoj emisiji TIME OUT imao posljednje TV gostovanje. Tada se ukratko osvrnuo o svojoj karijeri, uspjehu Judo kluba Mokošica, a tada je i poslao znakovitu poruku svim sportašima..

Gostovanje Ivankovića i trenera Prce pogledajte u priloženom videu od 15. do 26. minute.