Skincare tržište je “eksplodiralo” i uživa veliku popularnost zadnjih nekoliko godina pa sve više ljudi, različitih dobnih skupina, traži i interesira se za određene proizvode. U kozmetičko-estetskom centru Regenera drže korak sa svjetskim trendovima pa tako u svojoj ponudi imaju najtraženije brendove i proizvode iz područja njege kože.

Biologique Recherche prava je senzacija u njezi kože. Ovaj poznati francuski brand, s više od 40 godina iskustva, temelji se na kombinaciji kliničkog pristupa personaliziranom kozmetičkom tretmanu. Prednost Biologique Recherche proizvoda je u raznovrsnosti tretmana koja osigurava da se uz stručno savjetovanje dobije unikatan, personalizirani tretman u odnosu na osjetljivost, probleme s kožom, izloženost vanjskim faktorima, obliku lica itd. Biologique Recherche proizvodi sadrže prirodne sastojke, ne sadrže agresivne kemikalije i zato su idealni za nježnu i osjetljivu kožu većine žena u Europi pa tako i u Hrvatskoj.

Kožna oštećenja i stanja poput pjegica, mrlja, odnosno promjena pigmentacije kože, kao i suha, stara i naborana koža, najčešće su posljedica pretjeranog izlaganja sunčevim zrakama, UV zračenjima i drugim štetnim utjecajima iz okoliša. Jedan od najučinkovitijih tretmana za prevenciju i zdravlje kože su Obagi inovativna rješenja za njegu kože. ZO Skin Health Inc. koristi najnovija znanstvena otkrića i bogato kliničko iskustvo dr. Zein Obagija u stvaranju tretmana i režima za zdravu kožu. ZO Skin Health, Inc. pruža sveobuhvatne programe za njegu kože za liječnike i njihove pacijente. ZO Skin Health, Inc. proizvodi imaju četiri glavna fokusa: terapijski tretmani, održavanje, dnevna njega kože i prevencija sa zdravljem kože kao glavnim ciljem. Posebno su razvijeni da pomognu pacijentima održavati terapijske rezultate liječenja, osiguravaju učinkovitu ne-medicinsku dnevnu njegu kože, pomažu kod preranog starenja kože, oštećenja kože, te održavanju zdrave kože.

Mesoestetic je Španjolska dermo kozmetika. Od osamdesetih godina prošlog stoljeća Mesoestetic uporno radi na razvoju i usavršavanju proizvoda za liječenje niza kožnih promjena i poremećaja. Preparati su podijeljeni u tri skupine. Prva skupina se primjenjuje isključivo u liječničkim ordinacijama i klinikama pod budnim okom specijalista. Druga skupina je po svom sastavu i načinu primjene prikladna za kozmetičare, a ona treća skupina je namijenjena kućnoj upotrebi što kao post tretmanska njega što kao preparat za svakodnevnu njegu kože. Klinička slika melazme, hiperpigmentacija i cjelokupni izgled kože se s lakoćom poboljšava uz Dermamelanom, Cosmelanom odnosno Acnelanom. Mesoestetic kemijski pilinzi su ponosni nositelji “BEST PEEL OF THE YEAR” nagrade i to dvije godine zaredom.

Posjetite kozmetičko-estetski centar Regenera i uvjerite se sami u učinkovitost najpopularnijih brendova na području njege kože.

 

Sponzorirani članak