Medicinska kozmetologija s napretkom tehnologije se uvelike oslanja na neinvazivne uređaje koji predstavljaju takozvanu „soft“ ili „meku“ kirurgiju s rezultatima poput onih koji se dobivaju operacijom.

Plexr je najnoviji neinvazivni uređaj koji koristi tehnološku inovaciju baziranu na plazmi i označava novu smjernicu u estetici. Revolucionarno zamjenjuje invazivne kirurške zahvate. Princip zatezanja kože ovom metodom je sublimacija kože, odnosno njeno stezanje ili retrakcija. Jedinstvenost ovog uređaja se ogleda u korištenju plasme  kako bi se maknuo višak kože te zategnula koža koja je ostala po principu sublimacije tkiva. Pritom, važno je naglasiti da rezultati koje dobijemo tretmanom Plexr uređaja traju onoliko koliko bi trajali i rezultati dobiveni putem klasičnog zahvata.

Ova sve popularnija metoda u polju estetske medicine ne koristi skalpele, nema rezanja kože, nema krvarenja, modrica niti šavova. Oporavak je bezbolan i učinkovit. Plexr je iznimno precizan uređaj koji ne utječe na okolno tkivo te je idealan za operacije na području koja su jako osjetljiva (npr. vjeđe).

Revolucionarnost Plexr tehnologije leži u procesu sublimacije. Koristi ionizirani zrak u kojem se stvara iskra poput munje, tj. plazma koja zagrijava tkivo te uz efekt zagrijavanja zateže kožu pri čemu  nastaje takozvana biostimulacija tj. poticanje prirodnog procesa obnove kože uz razvoj novog kolagena I pomlađivanja kože.

Zahvat se izvodi u lokalnoj lidokainskoj infiltrativnoj anesteziji. Vrijeme oporavka je oko 7 dana, a preporučeno vrijeme boravka u kućnim uvjetima je dva dana koliko traje reaktivni otok.

Posjetite medicinsko estetski centar Regenera na adresi Dr. Ante Starčevića 45 i raspitajte se o najpopularnijem neinvazivnom tretmanu zatezanja kože. Svoj tretman možete zakazati i na broj telefona +385911800700.

Sponzorirani sadržaj