Opatija – Slatka zadovoljstva donosi Festival čokolade u Opatiji, tradicionalnu manifestaciju u organizaciji Turističke zajednice grada Opatije koja će mirise i okuse najpopularnije slastice na svijetu umiješati u opatijsku gastronomsku ponudu, spa & wellness užitke, pa čak i glazbene doživljaje. Jubilarni, 15. Festival čokolade trajat će od petka, 3. prosinca do nedjelje 5. prosinca i donijeti brojne novitete u raskošnoj adventskoj atmosferi koja je ispunila čitav grad.

Najfinije delicije iz svoje ekskluzivne ponude desetak proizvođača iz Hrvatske, Italije i Slovenije. U prigodnim kućicama svaki proizvođač ponudit će, za degustaciju i prodaju, ono najbolje iz svoje ponude, a radi se o proizvodima koji se inače mogu naći samo u njihovim specijaliziranim trgovinama.

 Posjetitelji će moći nagraditi svoja nepca bogatim izborom toplih čokolada i slastica te učiniti dobro djelo za djecu bez roditeljske skrbi. Kupnjom keksića bake Mraz po simboličnoj cijeni od 10 kuna donirat će sredstva za Dječji dom „Ivana Brlić Mažuranić“ u Lovranu te tako pomoći vratiti osmijeh na lica mališana.

Gastronomske užitke pratit će i brojni atraktivni programi. Na pet lokacija, s „epicentrom“ kod Šporera, nastupit će popularni domaći glazbenici i sastavi kao što su Antonio Krištofić, Martina Majerle, Dino Antonić i drugi. Najmlađi će uživati u animaciji i zabavi za djecu, a predah od hedonističkih trenutaka pružit će sportska i rekreativna događanja poput aktivne choco šetnje kroz povijest Opatije i Christmas Active – vježbanje s proslavljenim trenerom Marijem Mlinarićem.

– Već 15 godina poznato je kako u Opatiji prvi vikend prosinca protiče u znaku čokolade, namirnice koja odlično paše u ovo zimsko doba i uz odličnu adventsku atmosferu u gradu. Najslađi je ovo vikend u godini koji garantira odličan provod i zabavu u bajkovito uređenoj Opatiji,   rekla je direktorica opatijske Turističke zajednice Suzi Petričić, istaknuvši kako su svi programi organizirani u skladu s epidemiološkim mjerama.

Više o programu i lokacijama potražite na www.visitOpatija.com 

 

 

Sponzorirani sadržaj