Medicinsko-estetski i anti-age centar Regenera otvoren je u rujnu 2019. godine. Nalazi se  u poslovnom centru Grawe na adresi Dr. Ante Starčevića 45. Tim vrhunskih stručnjaka koji stoji iza ovog uglednog centra specijalno se bavi njegom kože lica i tijela. U Regeneri za cilj imaju sinergijom metoda najsuvremenijih uređaja na tržištu ponuditi cjelovit, individualan pristup svakom klijentu kako bi isporučili najučinkovitije rezultate na području moderne kozmetologije.

U centru Regenera specijalnost su anti-age tretmani i tretiranje svih indikacija na koži lica i tijela poput dubokih ožiljaka od akni, strija, hiperpigmentacija, melazmi, proširenih pora, akni u svim fazama, preoblikovanja tijela, laserskog uklanjanje dlačica

Svojom širokom paletom usluga neinvazivnih i invazivnih metoda u Regeneri se postižu izvrsni rezultati. Centar je opremljen najmodernijim tehnologijama kojima rukuje profesionalno osoblje s dugogodišnjim iskustvom rada u industriji.

Sa Regenerom Dubrovnik se može pohvaliti pravom malom oazom moderne kozmetologije u rangu sa najboljim svjetskim medicinsko estetskim centrima.

Posjetite web stranicu centra Regenera i zakažite svoj termin!