Dizajner i stilist interijera su jedna od najpopularnijih zanimanja današnjice. To potvrđuje i veliki interes za školu koju je prije dvije godine otvorila poznata dizajnerica Mirjana Mikulec, kao i broj onih koji u svojim rukama već imaju diplome ove škole.

Nakon dvije generacije stilista interijera i jedne generacije dizajnera interijera koji su svoje obrazovanje završili u Zagrebu, škola Mirjane Mikulec ove jeseni svoja vrata novim generacijama otvorila je i u Splitu, na atraktivnoj adresi Sinjska 5!

„Pozitivne povratne informacije zagrebačkih polaznika kao i veliki interes za upis, te činjenica da smo prošle godine imali po dvije grupe za oba programa, bili su vjetar u leđa da otvorimo školu na još jednoj lokaciji. Škola u Splitu prilika je da se za stiliste i dizajnere interijera školuju svi koji žive u Dalmaciji i okolici,“ ističe Mirjana Mikulec dodajući kako su tijekom prve dvije godine u Zagrebu imali brojne polaznike upravo iz Dalmacije.

Kroz 340 sati teoretske i praktične nastave za osposobljavanje za stilista interijera i 325 sati za usavršavanje za dizajnera interijera polaznici tijekom dva semestra u ugodnom i poticajnom ambijentu te manjim grupama uče od iskusnih predavača, koji pored akademskog obrazovanja i poučavanja, imaju i bogato iskustvo na polju arhitekture i uređenja interijera.

Dugogodišnje iskustvo na uspješnim projektima – od studija za projektiranje, preko dviju tv emisija te sajma interijera i linije proizvoda za dom, kao i činjenice da su oba programa odobrena od Ministarstva znanosti i obrazovanja i da se upisuju u radnu knjižicu bili su dovoljni motivi da polaznici upišu školu koju je pokrenula dizajnerica.

Program za stilista interijera posvećen je kroz osam predmeta stjecanju osnovnih znanja iz povijesti dizajna i stilova uređenja, materijala i prostornog oblikovanja te računalnog i ručnog crtanja dok je program za dizajnera interijera napredniji program u kojem se također kroz osam predmeta stiču znanja iz 3D vizualizacije interijera, interijera s posebnom namjenom, projektiranja interijera te suvremenih materijala.

Više informacija o školi i programu možete pronaći na službenoj web stranici kao i na Facebook i Instagram stranici škole, a možete se javiti i na skoladizajna@mmi.hr.

Također, otvorena su i vrata škole u Splitu od ponedjeljka do petka od 12 do 17 sati. Dođite u Sinjsku 5, raspitajte se o svemu što vas zanima i ostvarite svoje snove!  Požurite i osigurajte svoje mjesto.

 

Sponzorirani članak