Vinarija “Miljas” slovi za jednu od najnagrađivanijih vinarija na ovim prostorima, a ponuda njihovih vina seže od famozne Dubrovačke Malvasije do Maraštine, Grka…

Taverna “Loggia” ovog vikenda, 26. i 27.11., od 19 sati u svom prekrasnom prostoru priređuje degustaciju vina vinarije “Miljas” uz popratnu večeru. Meni od 4 slijeda pratiti će prezentacija vina uz svaki slijed, a možete birati između ribljeg i mesnog menija.

Mesni meni se sastoji od japraka s vrhnjem i mentom, rižota od sušenih vrganja i dimljenih pačjih prsa nakon čega slijedi janjeća koljenica s pireom od batata i za kraj karamelizirana kruška.

Riblji meni započinje s gratiniranim kamenicama praćene kroketima od kozica i aoli umakom, potom rep grdobine s pireom od batata i baklava od lješnjaka.

Cijena večere iznosi 280 kuna u što su uključena sva 4 slijeda i vino uz svaki slijed. Prezentacija vina pratit će svaki slijed i uz ukusnu hranu i piće, posjetitelji će imati priliku i naučiti ponešto o sljubljivanju hrane i vina i samom vinu vinarije “Miljas” iz prve ruke iskusnih vinara.

Za one koji ne mogu dočekati vikend da bi uživali u ukusnoj hrani, taverna “Loggia” nudi širok izbor dnevnih marendi po pristupačnim cijenama. U njihovoj ponudi danas možete pronaći svima drag grah s kobasicama, ćufte u toću ili bosanske suđukice u somunu. Kroz cijeli tjedan na meniju će se još naći i kisela sarma, teleća jetrica, lazanje, šporki makaruli, goveđi gulaš, svježa plava riba…

Ne čekajte zadnji čas i svoje mjesto rezervirajte na broj telefona 091/628 1907.

 

 

 

Sponzorirani članak