Već svima poznati Dubrovački restoran s naglaskom na bosanskoj kuhinji, Taj Mahal, otvorio je svoj meat boutiqueTAJ BUTCHERAJ. S obzirom na to da su u Taj Mahal-u poznati po vrhunskoj hrani i još boljem mesu, otvaranje vlastite mesnice bio je pun pogodak. Taj Butcheraj se nalazi u Lapadu, na adresi Dalmatinska 40, a u ovoj nekonvencionalnoj mesnici pronaći ćete meso prirodnog uzgoja s hrvatskih farmi i raznih OPG-ova.

U svojoj ponudi naglasak stavljaju na svježem mesu ali u Taj Butcheraj-u možete pronaći i već spravljeni tatar biftek, panirane šnicle, dry-aged odreske, rolade te razno meso marinirano u posebnim začinima poput timijana i kajenskog papra. Ako planirate roštilj, Taj Butcheraj je pravo mjesto za kupovinu mesa.

Misleći na svoje vjerne klijente iz Taj Mahala Vam na svaki račun iznad 100 kuna poklanjaju 15% popusta u svom meat-boutiqueu Taj Butcheraj. Posebna ponuda od -30 % na njihov redovan meni i piće traje u oba objekta – i u hotelu Lero i u Starome Gradu.

Svoj stol možete rezervirati na broj telefona 323-221 za Stari Grad i 640-123 za hotel „Lero“, a više informacija o Taj Butcheraju i ponudi mesnice na broj  416 -151.

Zadovoljite gurmana u sebi i posjetite Taj Mahal i Taj Butcheraj!

 

Sponzorirani sadržaj