U ovotjednoj emisiji Jedan na jedan urednice i voditeljice Danijele Demarin Hasanović gostovao je predsjednik županijske organizacije HNS-a Valentin Dujmović, ujedno i povjerenik za gradsku organizaciju te stranke.

Dujmović je bio kandidat za gradonačelnika 2017., a u drugom ga je krugu pobijedio aktualni gradonačelnik, HDZ-ov Mato Franković. Dujmović se u emisiji prisjetio kampanje 2017. i poručio da je bila bespotrebno oštra. “Ok je iznositi ideje, razgovarati, pokušati nešto drugačije objasniti, ali ja bih ipak da bude to malo uljudnije. Bilo je zanimljivo, ali kažem, dosta toga danas ne bih ponovio. ”

Na pitanje što misli o radu aktualnog gradonačelnika, nekadašnjeg protukandidata na lokalnim izborima Dujmović je rekao: “U zadnje vrijeme vidim dosta projekata. Bila je i korona, ali nešto se očito događa. Ako se sve to izrealizira nije to ni loše. Jedna trojka pa čak trojka plus, to je ok.”

Dujmović je u emisiji otkrio kako Nataša Gabričević sigurno neće biti nova predsjednica gradske organizacije jer je i sama rekla da za to nije zainteresirana no kako bi to mogao biti netko tko u ovom trenutku nije član HNS-a. A tko će biti kandidat za gradonačelnika nije određeno pa je tako otvorena mogućnost da i Dujmović opet bude kandidat. “Ako se stvari tako poslože i vidimo da bi moje ime donijelo najviše glasova, zašto ne? Ništa nije isključeno.” Dujmović je u nastavku emisije rekao i kako su otvoreni za razgovor s Viktorijom Knežević koja je najavila kandidaturu prije par mjeseci.

Je li izgladio odnose s Vićanom pogledajte u sljedećem video isječku.

Cijelu emisiju pogledajte ovdje: