U ovotjednoj emisiji Jedan na jedan urednice i voditeljice Danijele Demarin Hasanović gostovao je predsjednik županijske organizacije HNS-a Valentin Dujmović, ujedno i povjerenik za gradsku organizaciju te stranke.

Dujmović trenutačno živi u Zagrebu gdje obnaša funkciju zamjenika generalnog direktora Hrvatskih voda, no tvrdi kako prati situaciju na lokalnoj razini te da je u komunikaciji sa vijećnicima u županijskoj skupštini. Na pitanje po čemu građani danas mogu prepoznati rad HNS-a, Dujmović je podsjetio na Ilijinu glavicu, a na konstataciju da taj projekt svojata Andro Vlahušić, odgovorio je: “To je trenutno Androva možda strategija da sebe malo odmakne od HNS-a, a nosio je listu HNS-a. Imao je listu s HDZ-om i zvao je Dubrovački dogovor, a sad je nosio listu HNS-a i nazvao je Dubrovnik Naš Grad.”

Na pitanje komunicira li s Vlahušićem danas, Dujmović je rekao da kontakta od lokalnih izbora nije bilo. “Neke ljude on uputi na mene da mi se jave, ali ništa spektakularno. Andro Vlahušić je osoba koja – postoji Andro i nitko više, a s druge strane on najbližim suradnicima daje slobodu. Ono što je njemu bilo najbitnije držao je pod maksimalnom kontrolom. Ne mogu reći da nije bilo dobrog iskustva i mentorstva. Svatko od nekoga ima nešto za naučiti pa sam tako i ja nešto naučio od Andra Vlahušića.”

Više u sljedećem video isječku.

Cijelu emisiju pogledajte ovdje: