Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir. Ovaj put se igra League of Legends. Turnir se igra prema odredbama službenih pravila Riot Games organizacije, a svaka ekipa ima minimalno 5 igrača, uz moguće zamjene. Prijave su besplatne i obavezne putem sljedeće poveznice: futura.com.hr/prijava-lol

Broj ekipa na turniru je ograničen. Turnir se održava u skupinama ovisno o broju ekipa. Najbolje ekipe iz skupina se plasiraju u knockout fazu turnira. Sve detalje i pravila igrači mogu pratiti na Discord kanalu Kenova Gaminga

Okvirni raspored turnira: skupine 01.05. i 02.05., četvrtfinala i polufinala 08.05. i 09.05., završnica: za 3. mjesto i finale 15.05. i 16.05.

Održati će se 30. travnja ždrijeb uživo. Osim ždrijeba i cijeli turnir će se prenositi uživo iz tehničke radionice u sklopu Centra za mlade Dubrovnik sa stručnim komentarima na YouTube kanalu Kenova Gaminga.

Turnir ima potporu Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika u čijoj će se tehničkoj radionici održavati prijenos uživo, ali će i na 3D printerima isprintati pehare za najbolje ekipe i igrače.