FCW

U organizaciji Udruge Plavac mali – Pelješac, Peljeških vinski puta, HGK Županijske komore Dubrovnik, Obrtničke komore Dubrovačko – neretvanske županije i u suorganizaciji peljeških turističkih zajednica i općina te sponzora Dubrovačko – neratvanska županija, turistička zajednica DNŽ-e, peljeških vinara, te podršku popularnog brenda vode – Romerquelle manifestacija Dani otvorenih vrata peljeških podruma postala je najveća vinska manifestacija u Dalmaciji.

Posjetioci se susreću sa tradicionalnim običajima u posjeti Doma vinarske tradicije u Putnikoviću do obilaska vinskih podruma i vinarija Pelješca uz degustaciju vina koja su ovaj poluotok proslavila u svijetu.

6. prosinca, 14 mladih peljeških enologa ocijeniti će mlada vina autohtonih sorti berbe 2019.

Subota, 7. prosinca dan je rezerviran za organizirani obilazak podruma i kreće se nakon predstavljanja vinara u tvrđavi Kaštio u Stonu u 11.00 sati.

„Pripreme za četrnaestu manifestaciju Dani otvorenih vrata peljeških podruma u punom su jeku. Po najavama organiziranih dolazaka iz Zagreba, Zadra, Splita, Sarajeva i naše županije, ove godine očekujemo rekordan broj posjetitelja“, ističu u Udrugama Plavac mali – Pelješac i Pelješki vinski puti.

Komentiraj

FCW