Već treću godinu za redom, Javna ustanova Rezervat Lokrum kao organizator ponosno predstavlja godišnji koncert Ines Tričković & Friends “Homage to Erik Satie”, koji će se održati sutra, 07. kolovoza 2018. godine s početkom u 21:00 sat u prostoru Samostana sv. Marije na Lokrumu.

 

Ulaznice možete kupiti još danas i sutra na prodajnom mjestu Rezervata Lokrum u Luži od 09:00 do 13:00 sati, nakon 13:00 sati ispred broda za Lokrum do 21:00 sat. Na Lokrumu, ulaznice su dostupne u Lugarevoj kući od 09:00 do 19:00 sati. Rezervacije su moguće na 098 873 122 i 099 2546 777.

Ova dubrovačka, a svjetski priznata jazz pjevačica ovu godinu za svoju publiku priprema posebnu poslasticu. Zajedno s priznatim hrvatskim glazbenicima Goranom Končarom (violina), Zvjezdanom Ružićem (klavir) i Ljerkom Končar Gamulin (violončelo) spaja jazz i klasičnu glazbu u ovom posebnom projektu pod nazivom “Homage to Erik Satie”. Osim u svojoj standardnoj ulozi jazz pjevačice, Ines je za ovu prigodu napisala sve tekstove na glazbu Erika Satija te će ovaj koncert na Lokrumu zapravo biti praizvedba. Projekt je prepoznala i jedna od najvećih izdavačkih kuća Croatia Records te je već dogovoreno snimanje albuma, a Dubrovčani i njihovi posjetitelji će imati priliku prvi čuti ova djela.

Podsjetimo, suradnja s JU Rezervat Lokrum krenula je 2016. godine stilski različitim koncertima, a Ines će zajedno s vrsnim glazbenicima ponovno pružiti publici još jedan jedinstveni glazbeni doživljaj na naljepšoj dubrovačkoj zelenoj oazi.

 

Dubrovačka televizija za ovaj vrhunski koncert dijeli dva puta po dvije ulaznice. Sve što trebate učiniti je poslati svoje podatke (ime, prezime i kontakt broj) na mail vijesti@dutv.hr