Dubrovački biskup mons. Roko Glasnović predvodit će misu polnoćku na Božić, svetkovinu Rođenja Gospodinova, u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku.

Mise polnoćke na području Dubrovnika slavit će u svim župnim crkvama kao i u crkvi sv. Ignacija, u Male braće, kod dominikanaca, u crkvi sv. Jakova, kod sestara Anćela na Pilama, kod sestara franjevki na Dančama te u Svetištu Gospe od Milosrđa.

Danju misu na Božić 25. prosinca u 10 sati biskup dubrovački mons. Roko Glasnović slavit će s vjernicima u dubrovačkoj katedrali.

Na blagdan sv. Stjepana prvomučenika u utorak 26. prosinca u 8.30 sati dubrovački biskup mons. Roko Glasnović slavit će misu u Zatvoru Dubrovnik.

Na blagdan Nevine dječice u četvrtak 28. prosinca biskup Glasnović će pohoditi Centar za rehabilitaciju Josipovac i Dječji dom Maslina. Misu će slaviti u 10 sati s korisnicima i osobljem Josipovca.

Na Silvestrovo, posljednji dan građanske 2023. godine, 31. prosinca dubrovački biskup mons. Roko Glasnović u katedrali Gospe Velike u 18 sati slavit će misu zahvalnicu.

Na svetkovinu Marije Bogorodice 1. siječnja nove 2024. godine i Međunarodni dan mira, biskup dubrovački mons. Roko Glasnović slavit će u 18 sati misu u dubrovačkoj katedrali.

Na svetkovinu Bogojavljenja – Sveta tri kralja u subotu 6. siječnja u crkvi Domino u 11 sati misu će predvoditi dubrovački biskup mons. Roko Glasnović. Na misi u crkvi Domino tradicionalno će se pjevati sve strofe božićne pjesme „U s’e vrime godišća“ uz pratnju Tamburaškog orkestra crkve Domino