Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na besplatne radionice ” Važnost storytellinga u poslovanju ” koje će se održati:

– 19. svibnja 2022., 10.00 – 14:00 – Poduzetnički inkubator Dubrovnik (Vukovarska 16, Dubrovnik) i

– 20. svibnja 2022., 10.00 – 14:00 – Poduzetnički inkubator Ploče (Crna rika 7a, Ploče).

Storytelling je sposobnost pričanja priče u kojoj narativ prenosi određenu poruku, informaciju ili znanje, na zanimljiv i često subliminalan način, korištenjem različitih vještina (kreativnosti, umjetnosti…) kako bi se postiglo zadovoljstvo kod slušatelja, fokus na informaciju te razumijevanje poruke koju se prenosi. To je jedan od je od najrelevantnijih alata u današnjem biznisu. Koriste ga neke od najuspješnijih svjetskih kompanija (Airbnb, Nike, Apple, Virgin, P&G…)
Bilo da govorimo o liderima ili brandovima, kreiranje i prenošenje priče je ključ uspostavljanja veze s publikom kojoj se obraćamo, bili to suradnici, zaposlenici, korisnici ili šira javnost.
Cilj je storytellinga stvaranje veza s publikom i motiviranje na aktivno sudjelovanje čime poruka postaje prihvaćena i upamćena.

Ovu izuzetno zanimljivu i interaktivnu radionicu će održati Tanja Škorić, suosnivačica & kreativna direktorica, STARTAPARAT GmbH. Iskustvo je stekla kroz 17 godina rada u komunikacijskoj industriji kao art direktorica, copywriter te kao kreativna direktorica u Zagrebu, a kasnije i partnerica u Bruketa & Žinić Beč. Njezino iskustvo uključuje branding, postavljanje i izvođenje komunikacijskih strategija, razvijanje kreativnih koncepata, kao i vođenje komunikacijskih i strateških radionica i edukacija za međunarodne klijente.

Više informacija o tome kako možete sudjelovati možete pronaći na internetskim stranicama Dubrovačko-neretvanske županije.