Dubrovački simfonijski orkestar najavljuje koncert filmske, pop-rock i latino glazbe u atriju Kneževa dvora u utorak, 16. listopada. Koncertom će ravnati Slobodan Begić, dok će kao solist nastupiti trubač Džemal Cakić. Početak koncerta je u 20.30 sati.


Program filmske i popularne glazbe koji DSO redovno obogaćuje novim djelima na repetoaru, u posljednjih je godinu dana okupljao brojnu domaću i stranu publiku. Za sve koji su se zaželjeli omiljenog programa, DSO za ovu priliku priprema glazbu iz filmova Misija, Ratovi zvijezda, Sjećanja jedne gejše, Miris žene, Avatar, zatim svevremenske hitove Guantanamera, Volare, Sway i New York New York, kao i glazbu grupe Queen, ABBE, Beatlesa, Coldplaya i brojne druge popularne skladbe.

Ulaznice su dostupne u uredu Orkestra od 9-14 sati, u Luži, u agenciji Perla Adriatica na Pločama, u gift shopu Dubravka na Pilama i jedan sat prije početka koncerta na mjestu održavanja. Ulaznice po povlaštenim cijenama za građane dostupne su isključivo na blagajni Orkestra, a radi se o cijenama: 10 kuna za korisnike Libertasovog pokaza, 20 kuna za umirovljenike, besplatno za studente s X-icom i stanovnike stare gradske jezgre te 30% popusta za ostale građane na sve cijene ulaznica. Broj za dodatne informacije i rezervacije je 417 110